Mobbad, utesluten, stoppad...

.. och på något sätt hedrad ändå. En härlig känsla när man har varit inne och vänligt ifrågasatt vissa avarter i diskussionerna.
 
http://www.klimatupplysningen.se/2013/11/01/lekmans-funderingar-kring-tv-avgiften-medias-klimathotsrapportering-ungdomars-darav-tappade-sugar/#comments
 
Bläddra bland inläggen i länken och förundras över hur få som handlar om klimat...
 
Klimatupplysningen, som tidigare hette The Climate Scam och då tillät nyfiket intresse för klimatförändringar och väder och kopplingen mellan politiska beslut och vetenskap.
Men icke nu.
Sovjetisk censur av den gamla skolan.
 
Men dom menar att det är skillnad mellan en privat blogg och statlig TV.
Ungefär som att privata skolor kan agera som ett litet Sovjetiskt imperium i smyg. eftersom det är fritt från inblandning av det gemensamma.
 
Jag läser fortfarande inläggen  på "Klimatupplysningen" lite då och då, men kommenterar aldrig. Får inte och kan därför inte. Noterar mina kommentarer i eget huvud bara, och finner visst nöje i att läsa hur dom håller på...
 
Klimat och väder är intressant, men än mer intressant är det att läsa hur många använder argumenten i osäkerheter om klimat och framtid när det gäller att sko sig själva genom att betala så lite skatt som möjligt.
En god tanke, men vem ska fixa det?
Någon annan?
 
Ibland känner jag mig omgiven av människor som hoppas att någon annan löser alla problemen.
Om det hade handlat om religion och personer som tror på ett liv efter det här livet så kunde jag väl ha sagt jaha, men när det bara handlar om röstfiskande politiker så tycker jag Usch.
 
*  *   *
 
När det gäller min rygg så ska jag nu beställa en skön korsett från vårdcentralen i Särna för att kunna promenera lite mer på byn för att träna musklerna.
Det var Classe som övertalade mig .Kul med vänner.

Kommentarer
Postat av: Gert-Olle Iron Nordkvist

Nu är vi två som haltar omkring,du med ryggont och jag med revbensskada.Tur att vi har fast inkomst så vi slipper sjukanmäla oss(faan vet när vi skulle få ett bidrag då)...

2013-11-01 @ 23:06:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0