Städkommentar

Fick en kommentar om städningen på banan som vill vara anonym:

"Varför är alltid denna tre personer som städar?
varför frågar dom inte andra om hjälp?
Vad vill dom bevisa? Tråkigt för oss andra som också vill göra kanske en insats."

Jo jag kan hålla med om att samordningen inte är så som den hade annonserats. Men för oss som bor nära banan är det bara att åka ut. Det finns alltid något att göra..
 
Idag hörde jag till exempel att Alf S bad om lov att ta med motorsågen för att kapa och forlsa bort några små fula småtallar som älgar tuggat flitigt på. Hörde också att han förutsatte lån av Mulan för bortforslingen.
 
Jag har för egen del bara varit med om en av tre annonserade städdagar, men en hel del annat slit och släp. 

Kommentarer
Postat av: Ingrid, Agneta, Håkan

Hej, angående kritiken på oss som städar på golfbanan, vill jag bara, säga att först o främst dåligt att vara annonym....de är alla fritt fram att gå dit och göra en insats, de behövs massor av frivilligt jobb, du får gärna låna kratta, sopborste o plastpåsar, men tala med Martin först, han finns på plats varje vardag. Anledning till att vi gör de här är att vi tycker om att vara ute och röra på oss o samtidigt göra lite nytta. Du kan fortsätta från hål 10. Vänliga hälsningar från oss som absolut inte försöker "Bevisa något" utan vill ha en fin o städad bana inför denna säsong som har börjat så bra. Agneta, Ingrid, Håkan

2013-05-27 @ 08:33:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0