Lite mer från en händelserik dag...

Det började med ett SMS i morse klockan 6. Jag hade blivit farfar!
 
Under golfen med Ann, Jan och Classe klev jag av efter hål 13 på grund av ryggen (inget allvarligt, men inte kul att svinga tryggt när man är orolig för att smärtan ska nypa till och kanske lämna bestående men...), men också det nya regnovädret som tycktes segla in från norr bidrog till mitt beslut.
 
I väntan på att mina golfvänner skulle återvända efter en fulländad runda, så fick jag beskåda ett härligt engagemang för de små juniorerna i klubben.
Trond, Tobbe och Fredrik spelade match mot Rasmus, Nicklas och Adam. Golfbilar var nödvändigt främst på grund av Rasmus som hade en våldsam olycka i skidbacken i vintras.
 
Nicklas svingar hela vägen och bollen lyser fint mot den mörka och regnhotande himlen uppe i högra hörnet av bilden. Hur gör småttingarna med en klubba som nästan är längre än dom själva? Massor av muskler? Knappast. Hemligheten är nog att dom inte har fattat att golf är svårt...
 
Adam svingar också hela vägen. Härligt att se de små. Borde inte en vuxen och erfaren golfare kunna kopiera? Nej jag tvivlar. Då gör det aj, aj i ryggen. Men å andra sidan borde det gå om man håller ryggraden lika rak som de här små krabaterna.
 
Att vrida på en krum ryggrad är inte bra. En annan fördel de små har är att dom inte orkar slita upp klubban i en snabb baksving och tvärvända... :-)
 
Växlande men vackert väder var det.
Vackert tycker jag, men man kanske ska kalla det dramatiskt...
 
*   *   *   *
Senare firade jag farfarsrollen på Grillen med en läcker Marinara.
Att vara farfar är nytt för mig trots att jag har varit morfar tre gånger om i några år.
En liten sonson på 4 kilo är det.
 
Så här liten är han:
Jag frågade inte föräldrarna om jag fick publicera bilden, men tänkte att det kunde gå bra i det lilla format som jag yrvaket kunde se på min telefon klockan 6 idag på morgonen.
 
Om en vecka lämnar jag Idre i några dagar för att hälsa på i Stockholm, Strängnäs och syster i Örebro.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0