Många på banan i dag

Jag åkte egentligen dit för att se om någon kunde hålla i stegen när jag ville upp på taket för att justera vinkeln på webbkameran. Och hjälp fanns. Håkan höll i stegn, men det visade sig att det inte räckte att stå på taket, men vi förlängde stegen och jag höll mig krampaktigt i stolpen och gjorde en justering på måfå stående på stegen en liten bit ovanför taket.
 
Hade ingen möjlighet att kontrollera hur det blev på plats, utan åkte hem och kikade i datorn. Nja, lite för högt blev det, men den kalla blåsten gjorde att jag avbröt justering för dagen. Lättare när vi kan kila in i shoppen och se resultatet eller ha telefonkontakt med någon som kan rapportera.
 
Men vi fick mycket annat gjort.
Agneta var där i dag igen med stora skurhinken och en mängd krattor för jobb längre ut från altanen och alla bord och stolar..
 
Håkan och Ingrid var också på plats och slet hårt med att snygga till runt rondellen och på andra skräpiga platser vid infarten och utanför restaurang och kansli.
 
Maj dök också upp, så vi hade senare kaffe och dopp till ytterligare en fikarast.
 
Ett knippe ivriga golfare dök också upp för att vässa golfsvingen
Några stod ute i blåsten, men några till gömde sig i lä under regn- och vindskyddet. Jag tror att dom var från Norge... ;-)
 
Sammanlagt var vi nog drygt dussinet entusiaster på banan samtidigt. Några väntar på att det ska bli allmän städdag och mjukade upp med golfklubbor, andra mjukade upp med skurtrasor, hackor, krattor och kvastar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0