Golfbanebesök utan golf

Varmt och soligt idag.
 
Träffade två trevliga herrar som jag har spelat med för några år sedan.
 
Rolf med sonen Henrik redo för att slå ut på hål 10. Tråkigt att min lilltå inte har tillåtit mig att spela en runda med de trevliga herrarna i år. Båda slog ut med mellanjärn och fick bra lägen för att fixa Bogey på hålet.
 
Arne och Vicky kom också för att hälsa på före sin tur upp till Nipfjället. Han skojade och frågade efter vägen till fjället (ett skämt med tanke på det gäng ungdomar från Rucksack Reisen som några dagar tidigare hade hamnat på golfbanan när målet var en topptur på Städjan).
 
Hasse dök också upp för att spela "Fredagsgolf". Tyvärr kunde jag inte följa med på en runda, och jag frågade inte om några bra spikförslag till morgondagens V 75 (med tanke på hur vi lyckades senast).
Hasse frågade inte heller. Det bristande förtroendet för att begripa hur hästar och kuskar kan leverera på en travbana är alltså ömsesidigt... ;-)
 
Men jag har sett kul segling på TV.
Tjejerna från Nya Zeeland vann och Strorbritannien kom ohotade tvåa trots en lite tokig segling i mojnande vind i finalen. Den mer spännande bronsmatchen vann Holland.
 
Jag skrev tidigare om mina erfarenheter av segling i tvåmansjolle...
 
 
En kul liten sak.
 
Inte jag i bild. Hittade bilden på nätet.
 
Någon sorts segling skulle vara kul att återuppleva.  Kan ju bli så om jag bestämmer mig för att flytta...
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0