Liten utflykt i första snöfallet på länge

Hälsade först på hos Arne


Arne kom ut och mötte samtidigt som den första snön började falla lite lätt


En av Arnes nyaste målningar

For också upp till Idre Fjäll för att se hur dom målar vitt i backarna med sina stora airbrushaggregat


Nedre Västbacken


Övre Västbacken. Längre upp målades det med bredare penslar...

På vägen upp mötte jag Staffan D och på vägen ner stannade jag till och fick en pratstund med Staffan, samtidigt som Oskar lastade ris efter röjningen för nya nedfarter och liftgata där Himmelfjäll ska kopplas samman med Idre Fjäll.


Många vändor med stora lass blir det...

Staffan berättade om den nya affärsbyggnad som inom ett par år kommer att vara på plats vid infarten till Himmelfjäll. Sporttältets ägare har tillfälligt flyttat upp till en parkeringsplats på andra sidan samma infart, men ska nästa år börja bygga permanent.

Ska bli spännande att se hur Sporttältet kommer att ta sig ut i sin nya omgivning. Ute på Granlunds förskräckliga grusplan såg det inte trevligt ut anser jag.

Jag såg att några av de nya nedfarterna på Himmelfjäll börjar synas tydligare uppifrån Idre Fjäll nu när det kommit lite snö.

Tog också en tur till golfbanan


Frostigt gräs börjar få lite snö. Låt oss hoppas att det blir ett tjockt, mjukt vitt täcke av snö som får ligga hela vintern. Då kan det bli vackert grönt tidigt till våren.

För två år sedan blev flera decimeter snö omvandlat till flera centimeter blankis efter ösregn följt av knallkallt... inte bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0