Skidåkning och årsmöte i golfklubben i dag

Ove är uppe och hälsar på under helgen och vi hade kul i backarna på Idre Fjäll.
Härligt väder...


Glad Ove i västliften


Skidglad Ulf utanför Nästet

Efter drygt tre timmars skidåknng på Idre Fjäll gjorde vi ett besök på Topphedenområdet på Himmelfjäll.


Liften var igång, men två trötta herrar orkade inte kliva i pjäxorna igen efter bilturen ner.
Men snart ska jag prova backen, och då blir det nog före ett besök i Fjätervålen eller på Idre Fjäll...

Vi tittade också in i det numera färdiga och nästan fullmöblerade visningshuset. Litet men fräscht och mysigt hus för besök på fritiden.


Dusch och bastu...


Utsikt från matvrån. Rendalssölen syns inte på den här bilden, men med normala ögon och klart väder syns topparna tydligt mellan träden.

Därefter blev det årsmöte i golfklubben...


Tog bilden innan alla var på plats. det droppade nog in ytterligare tio personer.


Lennart Hjelm till vänster i bild tackar John Jonsson för långt ordförandeskap samtidigt som Lennart nu övertar ordförandeskapet i klubben.

Beslutades att det införs en tillfällig extra årsavgift på 300 kronor för klubbens 218 fullbetalande medlemmar i år. Greenfeemedlemskapet höjs också lite, medan de som hittills betalat 500 kr och betalar full greenfee slipper höjning.

Det beslutades också om ett s k städhjälpslån på 150 kr för alla fullbetalande medlemmar. Ett belopp som återbetalas till de som hjälper till med arbetsinsatser på banan.

Innebär i praktiken att många som har medlemskap både hos oss och i annan klubb långt från Idre får årsavgiften för 2011 höjd med 450 kr...

För fler detaljer vill jag hänvisa till protokoll från mötet.

Därefter var det kaffe, bulle och mingel innan Mats presenterade det knepiga läget för Idre Golf Ski&Spa.


Projektet har bantat ner sina ambitioner beträffande hotellet och nu handlar det bland annat om rustik skandinavisk mat i restaurangen i stället för tidigare aviserade gourmetlyx.

Appropå restaurang, det är också problematiskt med med restaurang på banan inför kommande säsong (säsonger). Elisabeth K som förtjänstullt drivit restaurangen i 16 år avtackades, men hon kunde inte närvara varför John K (lika välförtjänt) fick ta emot applåderna.

På min fråga till Mats om det inte kunde vara lämpligt att dela in Spa-projektet i tre etapper, med första steg och prioritet att bygga ut banan och förbättra nuvarande, för att därefter fokusera på tomtområde och tomtförsäljning, med hotellbygget som sista steg, så svarade han att det inte diskuterats i projektet, men att alla varianter kunde tänkas bli aktuella. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0