OJ! Guld och Brons...

Jag hade tre sessioner öppna samtidigt i datorn och glömde bort att göra skärmklippen när det var som mest intressant...

... Väntade på token Khadafi eller Gadafi som skulle hålla tal till sina kuvade undersåtar (genom Al Jazeera på engelska ) samtidigt som jag mailade om annat till några vänner.




Både guld och brons. Snyggt kämpat grabbar!

Hoppas att det går lika bra i fortsättningen med det ena och det andra.

Khadafigubben påstod i sitt tal i sin egen TV att det var Al-Qaida som försett folket med droger och att de därför börjat kräva demokrati... han sa inte exakt så, men droger och Al-Qaida låg tydligen bakom protesterna mot gubbens diktatur och mord på de egna medborgarna...

Intressant, men otäckt att följa vad som händer där borta i oljeländerna där några har blivit extremt rika och andra mördas, torteras och försvinner om dom hittar någon liten bit i den enorma korruptionen.

Men internet har bidragit till att välutbildade ungdomar tillsammans med kloka äldre har kunnat kommunicera och protestera.

De som tidigare bara kunde smörja sina marschkängor på ett godkänt sätt och pricka rätt med en kulkärve på nära håll får nu hitta en ny meningsfull uppgift i sitt liv.

Ingen lätt omställning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0