Regn och blåst och golfledigt idag...

Det blev en god lunch på Njalla, lite bokläsning, en hyrfilm och en balkongbild över det trista vädret.


Men det finns ju bra regnkläder och paraply, så med en riktig golfbana i närheten så hade det nog blivit en runda trots vädret.

Jag tog faktiskt en tur till banan och träffade några gäster som var här för första gången efter alla lovord som banan fått genom åren. Dom hade otur med vädret, men det värsta var nog att dom aldrig någonsin spelat en golfbana i sämre skick. Tror ni att dom återkommer om banan är i toppskick nästa år? Tror ni att dom rekommendera andra att resa hela vägen hit nästa år även om banan då är i toppskick? Tror ni att dom kunde njuta av det unika med vår golfbana och förstå varför vi fått alla utmärkelser?
 
Jag har hört antydningar om att klubbens medlemmar är mer undrande över sakernas tillstånd än våra gäster. Och det är ju inte så konstigt eftersom vi haft en närmare kontakt med hur banan sett ut genom åren och hur engagemanget har varierat.

Gäster som spelade banan tidigare i år var nöjda och fick spela billigt på annorlunda greener. Man såg tydligt hur tuff vintern hade varit mot banan och det kunde man acceptera. Det var rentav kul att få prova på greener med proffsfart på rullet.

Men att putta bland grästofsar är inte golf. Roligare att putta på en nyklippt fairway med gräs hela vägen och från alla riktningar.

Men nu ser jag fram mot en resa till Hofors på torsdag med några av banvärdarna. Jag har kikat lite på banguiden för Hofors GK, och det verkar vara en intressant bana.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0