Kul golf idag med tre trevliga töser.

Jag spelade med Angela, Maja och Åse

Så småningom började jag ta intryck av deras vackra golfsvingar och fick lite bättre ordning på min golf.

Här på hål 12 blev det lite paus eftersom vi nu kom ifatt kön några bollar efter de roliga Ljusdalsmupparna som spelade sin finaltävling idag.

Maja, Åse och Angela ställer upp på en glad bild. Tack säger jag.

På hål 13 hade jag chans att öka på min "Ordovicium Cup Rolling Eclectic" med ytterligare ett Par. Andraslaget låg i långtjocka ruffen mellan rangen och green, men jag slet upp bollen på foregreen bakom flaggan och hade en rak putt för Par. Tyvärr lämnade jag den tre decimeter kort i linje trots att jag hade flaggan i som sista stopp... illa.

I bollen före gick mina holländska vänner Carl och Alf tillsammans med Gun o Kurt E.

Tog en bild på Ralfs drive på hål 16.

Där kan man se det som Fredrik tidigare har saknat i mina bilder på golfslag. Ralf har rak vänsterarm även efter bollträffen och högerhanden har rullat över vänstern... och han slår långt...

I vår trevliga träningsrunda så kunde jag, Angela och Maja registrera en höjning av Hcp, och Åse var nära en sänkning. Men det blev buffertzonen för Åse.

Maja hade väldigt bra drivar överlag, men missade några korta puttar till vänster eftersom hon tittade upp i tillslaget.

Här Majas drive på hål 18


Och här en bild från hål 17 upp mot avverkningen för de nya golfhålen ovanför hål 15

Syns inte så bra på det här avståndet, men det ska bli kul att följa med på en guidad promenad med banarkitekten på söndag.

Och vi hade härligt golfväder med mest sol och en behaglig temperatur...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0