Golf utan vattenslag idag...

Alf hade kanske satsat om inte bollen fastnat under bron på hål 7.



Det var Alf, Erling och jag som spelade de första nio hålen.
På hål 9 var fann vi tråkiga hjulspår efter en golfbil - igen.

Jag fattar att det är bekvämt att köra golfbil, men jag fattar inte varför man måste köra ända fram till bollen och därefter ta kortaste vägen till nästa boll...

Det finns ju ruff att köra i, och på vår bana är den betydligt torrare, och den bär en golfbil bättre. Och det blir sällan mer än tio meters promenad till bollen.

Det är bara på några få ställen som vår bana har problem med mjuk fairway på grund av regn, men i år har det varit extremt många skador på grund av obetänksam körning med golfbilar.

Man behöver inte köra golfbil på fairway över huvud taget - mer än vid lämpliga passager långt från green där fairway är torr. De enda undantagen är hål 1 och hål 9, där det är trånga utfarter från hålet (om jag inte minns fel).

De sista nio fick vi trevligt sällskap av Åse.


Tog en suddig gruppbild på hål 11...

Jag tog tre suddiga bilder, och den här blev minst suddig... Åse, Alf och Erling

På hål 18 lyckades jag få en skarpare bild på sällskapet


I bunkern på sista hålet fann vi en annorlunda skylt

"På detta hål gäller Närmast hål". Måste väl gälla inspelet eftersom det är ett Par 5 hål... troligen något gäng som är här för att tävla och ha kul...

Efter golfen hjälpte Erling mig att spåra elproblemen som drabbat min bil, och då dök Göran upp och assisterade med två nya reläer. Så nu har jag kommit en bit på väg. Det saknas ingen spänning till reläet för startspärren, och reläet fungerar. Det saknas ingen spänning till reläet för insprutningen och reläet fungerar.

Lars-Olof dök upp och tyckte att jag skulle koppla ur batteriet för att nollställa styrenheterna, och det är ju en enkel manöver. Men jag har tvivlat på den lösningen eftersom bilen inte har den sorts kompletta datorstyrning som nyare bilar. Men visst är det värt ett försök.
Tar det imorgon.

När jag satt på Idregrillen och åt en kvällshamburgare kom Putte L förbi för att hämta en pizza.
Och han hade nyss sett en älg promenera över vägen på övergångsstället vid Konsum. Han hade också bilder i mobilkameran.

Hoppas kunna publicera en bild så småningom.
Återkommer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0