Pernilla Wiberg Hotell Open. Del 1

Kul golftävling med 54 deltagare. Den blev väldigt speciell av olika roliga skäl.

Jag hade övertalat Ann och Jan om att ställa upp i tävlingen. Och straxt före starten bytte vi en man mot en dam för att få lite jämnare fördelning mellan röd och gul tee i de två sista bollarna.

Karin tog en bild på oss före start.

Ann, Jan, Ulf och Lena beredda... mer eller mindre.

Jag skickade första bollen i skogen till vänster och fortsatte i samma stil länge och ofta. Så den rundan blev minnesvärd för mig. Och lärorik. Jag blev påmind om hur svårt det är att spela golf, och samlade på mig kunskap om alla misstag som en golfare kan göra.

Men Ann, Lena och Jan spelade bra. Lenas putter hade blivit sned och mängder av puttar strök höger hålkant. Skaftet hade vridit sig i infästningen i klubbhuvudet och det gick inte att vrida rätt. Synd. För övrigt spelade hon väldigt bra.

Vi gick i näst sista boll och fick flytta fram skylten för Long Drive några meter när Lena hade slagit ut på hål 12. Men i bollen bakom gick det två damer... vi fick se den första bollen passera förbi Lenas skylt med några meter. Asch då! Och nästa boll var ytterligare tio meter längre.


När vi fick vänta före utslag på hål 16 så dök det upp två herrar med var sin eldriven golfsparkcykel på hål 8.

Vi såg dom igen när vi väntade på hål 17.

Kul ekipage som så småningom kanske kommer ut på marknaden.

Väntan på hål 17.

Jag kollade aldrig hur lång tid rundan tog, men jag skulle tippa på fem och en halv timme... en timme för lång tid. Det stör inte mig, men jag tycker synd om betalande gäster som spelar efter tävlingen.

Några spelade mycket bra, andra spelade bra, och många spelade som vanligt. Men en viss UffeB hade en anmärkningsvärd runda...
 
Återkommer snart med bilder från prisutdelningen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0