Golfbanans framtid...

... och mina funderingar.

Vi har ett unikt affärskoncept med en liten fin och oerhört omväxlande och välskött golfbana mitt i fjällskogen, med utsikt över fjällen och nära till fiskevatten.

Vi har svårt att vissa tider kunna ta emot alla gäster som vill spela banan, och skulle må bra av att ha nio nya hål för att slippa tacka nej.

Vi har ett fåtal trånga hål på banan som ibland skapar kö, eller till och med farliga situationer. En liten ombyggnad av den nuvarande banan skulle lösa de senare problemen. Någon extra fairwaybunker på hål 1 och annorlunda dragning av hål 4 skulle hjälpa mycket och snabba på spelet.

Kostnad: Någon miljon.

Nio nya hål för att kunna ta emot fler, och lösa problemet vid frost under de mest populära höstveckorna.

Kostnad: Tio till femton miljoner om bygdens entreprenörer engageras.

Om någon vill satsa de pengarna för att sedan få överta banan så kan det bli väldigt bra om gästerna strömmar till.. men då krävs det några miljoner ytterligare för den internationélla marknadsföring som krävs.

Men det kan bli succé. Den lilla golfbanan med världens minsta klubbhus, och med shop, kansli, restaurang och dusch i samma lilla byggnad.

Men med en överraskande fin golfbana. Överraskande för varje hål!
Alla hål olika! Nästan alla hål utan störningar från andra hål.

Och ändå har vi två möten under golfrundan där man kan säga hej en andra gång till bollar före eller bakom. Vid hål 8 möts vi och senare vid hål 14.. och vi kan fylla vatten ur bäckarna...

Vilken lyx!

Låt oss behålla och utveckla den lyxen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0