Formel 1 och Girot idag

Men det blev golf också!

Massor av kul människor på golfbanan idag. Både från när och fjärran. Halva parkeringen var fylld med bilar.

Erling och jag hade bråttom hem för att se Formel 1 från Monaco, och eftersom det var duktigt bokat från hål 1 så startade vi på hål 10. Vi tänkte ta de första nio när vi kom in efter hål 18, men det gick ju inte. Där var det fortfarande bokat och det kryllade av folk som under värsta högsäsong (nästan). 

Därför blev det bara nio hål idag. Jag hade rättat till min sving och det fungerade, men bilden som Erling tog på hål 14 knäppte han några hundradelar av en sekund tidigare än den bild jag hade från gårdagen.

Men det kan ju vara kul att se hur jag håller klubba och armar före tillslaget också... snärtvinkeln ser OK ut, och bollen landade i höjd med flaggan men med lite "draw".


Visst är det bra att en kutryggig gubbe också kan ha kul av golfandet. Det vita mellan strumpor och byxor är inte långkalsonger.
Och även om vi bara spelade en halv match så vann jag den. Erling har en bra sving, men den fungerade bara sporadiskt idag. På hål 18 så fick han till den på ett imponerande sätt. När han rätat ut vänsterarmen så kunde man bara stirra imponerat på varje bollbana. Rakt och långt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0