Läsare

Då och då dyker det upp kommentarer till min blogg från läsare som vill ha fler läsare till sin egen blogg.

Ibland är det så uppenbart att det är ren och skär bussiness för att bloggen är reklamfinansierad. Då publicerar jag inte kommentaren.

Men ibland är det bara någon som skriver och tycker saker om allt möjligt, och är fascinerad över att vem som helst kan läsa. Och då blir jag lite nyfiken och publicerar kommentaren.

Jag är ju själv intresserad av att se om några fler än syster, son och dotter och ett litet gäng bekanta läser ibland. Och den statistiken har jag koll på. Antal alltså. Inte vem.

I snitt har jag cirka 18 läsare per dag. Troligen är det alltså några fler som läser lite då och då. Som mest var det drygt 40 under ett dygn. Man kan ju också se hur många inlägg som läses varje dygn. De gånger det blir en topp i den kurvan så fattar jag att det är en ny läsare som dykt upp.

Men om Christer Gruhs, Göran Greider, Maria Norrfalk, Maud Olofsson, Andreas Carlgren, eller andra som jag haft synpunkter på i bloggen har läst har jag ingen aning om. Jo en aning har jag. Dom vet ju inte ens att den finns!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0