Reklam på bloggen

Jag har valt en gratisblogg och får stå ut med en del annonser i bloggen...

Annonser som jag inte styr över.

Men SAAB 900 från 1988 är en bra bil. När jag bytte topplocket efter brusten packning och nedsmält topplock för ett par år sedan såg cylinderloppen ut som nya efter 45 000 mil.

Nu har SAAB´en ny vattenpump från Biltema och en ny bränslepump från Biltema sedan en tid. Vattenpumpen byttes i Mora i mellandagarna när jag hade akut problem. Snällt av dom att ställa upp. Men det kostade oförskämt mycket pengar trots att jag hade pumpen med mig. 
Hade jag anat priset så hade jag köpt en skiftnyckel och en värmande jacka och bytt den själv. Hade jag inte hunnit under eftermiddagen hade jag haft råd att övernatta i Mora för samma pengar....

Bränslepumpen bytte Egons nya verkstad efter att vi kommit överens om ett bra pris i förväg för en gammal bil. Visserligen passade inte pumpen från Biltema, men det löstes med extra stoppning runt i form av en kylarslang.

Shell i Idre pusslade ihop en bakre ljuddämpare från Biltema med det som fanns kvar för en rimlig penning på en gammal bil. Jan-Erik bjöd också på en liten rabatt genom att runda av beloppet.

Här borde jag ha haft små reklamsnuttar eller länkar till de företag som jag uppskattar, men vem bryr sig.
Jag har bara ett fyrtiotal läsare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0