Bad tack!

Idag var det så varmt att man ånyo måste sanda vägen genom Idre by. Oljegruset eller vad det är för besparing man använt på genomfarten smälter i solen och måste sandas lite då och då.
Om man kör lugnt igenom klafsar det bra på sina ställen och man kan få en billig underredsbehandling mot rost. Kör man för fort så får man lacken förstörd eller halkar av vägen.

På Idre Fjäll var det full fart i poolen för en halvtimme sedan.

Idre Fjälls webbkamera.

Efter morgondagens golf kanske man skulle bada lite. Här finns ju många alterantiv. Ett dopp i Klingforsen vore kul. Bubbelpool med kallvatten.

Om SMHI´S värmerekord var 32 grader idag från Falun så saknades det en mätning från Idre. Under plasttaket utomhus vid kansliet och restaurangen var det nog 52 grader....
Pessimistisk utbyggnad för regn, men få tänkte på sol när utbyggnaden gjordes. Inte på snö heller för den delen. I vintras höll hela paketet på att knäckas av meterdjup snö....

Ibland kan man klaga på lite action och mycket snack, men ibland kan det bli mycket action utan snack. Här tillämpar vi båda varianterna.

På måndag kommer det en "Stimpmeter" i posten till Fredrik. Då ska ni få veta hur det rullar på våra greener. Jag tänker ha den i golfbagen och mäta ett par hål både förmiddag och eftermiddag.  Spännande...

Nu har vi bara gissat, spekulerat och haft olika åsikter om hur snabba (eller långsamma) våra greener är.

Uffes Stimptal med Fredriks Stimpmeter kommer att ge svaret. Måste bara komma ihåg att ta med ett måttband för att mäta rullen på bollen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0