27 hål i värmande sol idag.

Först spelade Jan-Erik och jag en runda med Bo och Helena från Västerås.


Bo och Helena spelade banan för första gången och var tacksamma för att få guidning av två hemmaspelare.
Båda spelade stabilt bra och gillade banan. Jan-Erik och jag spelade stabilt dåligt men tröttnar aldrig på banan.

Senare blev det nio hål Gutgolf. En tävling för gutar, d v s gubbar, män, ynglingar och andra av manligt kön som kan svinga en golfklubba och har klarat kursen för grönt kort. Idag slank det med en knatte som egentligen inte är kvalificerad för att delta i tävling, men som tur var vann han inte. Men kul att han klarade sina 18 poäng! Grattis Erik!

Jag gick i sista boll med Inge och Jarle. Efter några hål kändes det som att vi gick i ledarboll. Och det berodde inte bara på att vi gick sist där ledarbollen brukar gå.

Inge spelade väldigt bra, och Jarle spelade också mycket bra. Jag misslyckades på två hål, men annars gick det betydligt bättre än under den tidigare rundan... kanske ett gott tecken inför morgondagens tävling?

Inge vann Gutgolfen och Egon kom tvåa. Trea kom Karl-Gustav, en vän till Jarle. Knatten Erik som egentligen inte skulle fått delta kom fyra, Jarle femma och jag själv sjua. Vi var sjutton deltagare.

Inge sänkte sitt hcp inför morgondagens tävling, men det kan han nog leva med. 39 poäng fick jag det till med tillägg eftersom han gjorde 21 poäng på nio hål.

De nya reglerna från och med i år har ju sänkt gränsen för justering av hcp på 9 hål till 11,5 tror jag. Tidigare var det 18,5.
Men på grund av knott och sen timme glömde vi att registrera Inges sänkning i terminalen, men det fixar Inge före tävlingen imorgon. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0