Önskar alla en God Jul!Men om jag inte har fattat mig fel så kommer det nog fler inlägg i år. Kanske redan när tomten packar ihop efter ett extremt slitigt säsongsjobb.

Visste ni förresten att tomten är pappa till alla säsongsarbetande ungdomar som är hjärtat och musklerna i turistnäringen?

Kommentarer
Postat av: Gunnar Littmarck

Du bor häftigt, jag skulle trivas där på vintern.

Turistbranschen är ett säkert framtidskort.

Körde min yngsta dotter till Idre för några år sedan, det verkar vara en trevlig anläggning.

Här gillar jag Hafjell.God Jul

2008-12-23 @ 20:08:56
Postat av: Ulf

Jag har aldrig besökt Hafjell, men Norge har ju en fantastisk fjällvärld.Jag och en kompis arrangerad sommarskidresor till Stryn i mitten av sjuttitalet. Innan det fanns mer än några små flyttbara repliftar.Och jag åkte en tokig slalomtur utför Galldhöpiggen (och Juvasshö innan det fanns liftar där). Juvasshö krävde två timmars promenad för att få ett fem minuters utförsåk. Men det var i augusti och kul.Promenaden över den bre som ledde från Juvasshytta till Galdhöpiggen var vansinnig. Men det visste vi inte då eftersom alla sprickor och all blåis var tillfälligt snötäckt.Norge är dramatiskt vackert. Blir både tårögt tacksam och skrämt längtande när jag tänker på det.Men jag har ju förmånen att ha mäktiga 1 700 meter Rendalssölen inom synhåll i klart väder. 7 mil bort.

2008-12-23 @ 20:28:26
Postat av: stefan

god jul ulf önskar stefan i särna

2008-12-23 @ 20:59:02
Postat av: Ulf

Tack det samma Stefan!Jag kommer aldrig att glömma dit korta järn som landade vid flaggan från 170 meter med vatten framför green på hål sju.Sköt om dig och hela familjen så att man kan få se fler uppvisningar på golfbanan i sommar.

2008-12-23 @ 21:12:45
Postat av: Ann Kristin Sjøvold

Hei hei.

Tor Arne og jeg ønsker deg ei riktig god jul og et godt nytt år!

Det er så hyggelig å lese bloggen din Ulf.

Vi ses på golfbanen når snøen går, om ikke før ;-)

Vennlig hilsen Ann Kristin

2008-12-24 @ 09:18:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0