Blandad dag i dag

Blåsigt och så småningom mildare med lätt regn i byn. Snön som hängde tung och tjock på träden i morse har nu rasat ner. Byvägen plaskar när bilarna passerar och det är halt som sjutton där man går.



Hälsade på hos Arne och Angela och fotograferade en hängdriva på ateljetaket. Snön är seg nu. Den har svårt att hålla sig kvar på taket, men den kämpar verkligen...



Åt lunch på Lodjuret idag tillsammans med Håkan och några till. Jättegod gratinerad kassler med läcker sås och stekt potatis. Håkan fick lite för mycket potatis och jag hade velat haft mer sås.. Men det är ingen kritik mot vare sig maten eller servicen, bara ett konstaterande om skillnaden mellan en serverad portion och en buffé där man lägger upp själv.

Därefter köpte jag en välskött bil.



Nu måste jag vårda den lika bra som den tidigare ägaren har gjort. Det ska bli kul.

Någon som vill ta över vårdnaden av min snälla SAAB?
Jag släpper den inte till vem som helst. Det måste vara en person som kan lyssna till bilens personliga nycker och inte tvinga den till ett ordnat liv. En person som kan hantera skruvmejslar, skiftnycklar, hammare och ståltråd, och som fattar att en bil bara har två styrmedel förutom ratten. En gaspedal och en jättestor bromspedal... :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0