Ny Köpenhamnare idag...

Det var Ann, Jan, Ove och jag som spelade en ny "Köpenhamnare".
 Ove och jag spelade samtidigt en egen match.

 
Ove var så här nära en "Hole in One" på hål 3... ni ser nedslagsmärket till vänster om hålet och bollen bakom hålet. Bra bite i det nedslaget. Kul att se.

På hål 6 blev det läge att fotografera ett nytt "vattenslag" till min samling... och den här gången var det min boll. Toppen av bollen var väl ungefär en cm under vatten.
 

Ann lånade min kamera och fotograferade. Om det hade varit tävling på allvar så hade jag valt att droppa, men det var kul att prova.


Jag tjänade kanske 20 meter och blev rejält smutsig.


På hål 10 blev det mer "Äventyrsgolf". Jan hamnade i bryderier när hans boll studsade över stupet vid rallarrosorna före tians green. Brant, snårigt och halt. Nästan lodrätt stup - och lååångt ner till botten.


Trots ett gediget lagarbete lyckades vi inte fiska upp bollen.

Men bilden visar tydligt hur man hjälps åt i golf även om det pågår en mycket prestigefylld tävling..:-)

Köpenhamnaren vanns av Jan med god marginal. Men i kampen om övriga medaljer var det tätt. Ove knep silvret en poäng före Ann som vann över mig med en poäng.

Matchen mellan Ove och mig slutade 1/0 till Ove. (men jag spelade en match mot honom i smyg igår, så det gjorde inget). Vi spelade ju Köpenhamnare även igår, men jag roade mig med att samtidigt föra protokoll över en match mellan Ove och mig utan att han visste om det. Jag räknade igenom resultatet när jag kom hem, och det visade sig att jag hade vunnit med 2/0....

Prova det någon gång med dina kamrater. Spela en sällskapsrond med vanlig poängbogey och spela en "hemlig match" samtidigt. Gissa om dom blir överraskade om du efteråt kan berätta att du vann matchen...  :-)






Kommentarer
Postat av: Monica

Många läckra bilder!

2008-08-17 @ 20:03:30
Postat av: Erik Ljungberg

Tjenare Ulf,

tack för en kanontrevlig golfrunda, åtminstånde de första 12 hålen =)

Efter 5 18-hålsrundor på 3 dagar är det dags för lite vila, men i helgen blir det golf igen.

Mvh /Erik (Arlandastads GK)

2008-08-18 @ 22:42:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0