Vackert sommarväder och golf...

Visserligen oförskämt mycket snö, men vårt lilla övningsmål mellan två reklamskyltar i skogen vässar närspelet, känns det som.

Erling anländer med några av bollarna vi plockade igår.
image718

Skaren bar fint med Erlings golfskor. Vet inte om dom finns att köpa i shopen, men dom fungerade bra.
image719
Jag missade att fotografera de gånger han trampade igenom, men då fick han slita lite för att ta sig upp. Nog var det väl en meter snö. Han sjönk kanske bara ner till en bit över knät, men då bottnade han nog inte.

Så småningom blev det trångt på parkeringen.
image720
Det tycks finnas ett visst sug hos våra golfare. All i one passar ju bra i sammanhanget. Fyra bilar på en oskottad parkering. Vi fick pyssla lite för att ta oss ut igen.

Lägg märke till hur skickligt jag lyckats dölja nummerplåtarna på bilarna. :-)
Jag tycker att man ska vara försiktig med information som man publicerar på Internet. Bilnummer och telefonnummer bör man undvika.

Men oj vad sugna på att få slå några slag som resten av besökarna blev. Lite avundsjuka på Erling och mig kanske. Vi som redan tränat på riktigt i ett par dagar.
Nej knappast. Dom hade ju varit i Spanien och Tunisien och var bruna som svenska pepparkakor... men dom längtade hit kunde man se och höra. Varför skulle dom annars halka upp i isiga spår och tjock snö.

Inge åker till Mellbystrand med gänget om ett par veckor. Men han vill nog träna lite mer trots att han nyss varit i Spanien.
image721
Kanske kan Inge och Erling skotta övningsområdet med ett gäng järnklubbor. Skyffla undan så att vi slipper träna i skogen...

Eventuellt skulle man kunna skyffla undan snön på övningsområdet vid parkeringen med bättre redskap.
Men vi får nog hoppas på vädret. Det kan vi ju inte göra något åt. Även om våra politiker tycks tro det. Dom tror ju till och med att dom kan påverka klimatet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0