Snart slut för i år?

Väderprognosen kan berätta att vi får rejält med snö i Idre imorgon torsdag. Men vad spelade det för roll idag? Jo det betydde att Alf redan var insnöad på norska sidan och vi fick en ny medlem i det Norsk-Svenska laget. Jesper som arbetar på kansliet hoppade in och spelade i lag med Erling. Han har ju bott en tid i Drevdagen, så han fick representera Norge. :-)

Vi var inte ensamma på banan trots det "friska" vädret. Angela och Arne mötte jag på parkeringen när de var på väg hem för att värma sig. De hade börjat spela när de möttes av en snöby redan på hål 1 och gav upp.

Ett hurtigt norskt par gick ut före oss. Gerda och Lasse från Hamar är flitiga på banan och alltid glada.

image98
Jag har haft många trevliga rundor med Gerda och Lasse genom åren, och jag vet att dom är tuffa. Men att dom spelade golf i snöbyar och iskall vind visste jag inte. Men klädseln tyder på en viss vana. :-)

image99
Nigel fotograferade resten av gänget. Ser ni snön på Långfjälllet i bakgrunden? Erling hade solglasögon på grund av blåsten och Jesper var extra glad för att han var ledig för en av sina få golfrundor i år.

Men appropå tuffa golfare. Nigel hade sin boll synlig i sidovattenhidret på hål 6.
image100
Och "just for fun" så bjöd han oss på ett riktigt skådespel. Gissa om han fick en iskall dusch.
Bollen flög i alla fall ett antal meter, men landade i samma vattenhinder.

image101
Och nu var Nigel iskall efter den tidigare duschen, och lyckades därför perfekt med nästa slag.
"Good shot Nigel!" ropade publiken som bestod av Ulf, Jesper och Erling.

image102
Jesper har enligt egen utsago inte så många bildbevis på att han kan spela golf. Men här kommer ett.

image103 
...och här kommer bildbevis nummer 2.

Men det räckte inte för att Erling och Jesper skulle vinna matchen. Team England/Sweden vann matchen med 2 - 1.  "Two up and one to play".  Men matchen var som alltid väldigt spännande, och vi låg under med 2 hål efter 10 spelade.

Förutom oss på banan så kunde vi se Martin träna på ranchen, en alltid glad Kina jobba på kansliet, och Fredrik stökade runt i shopen för att avsluta för året och förbereda en ny spännande golfsäsong. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0