En fredag med sol och golf igen.

Det såg bistert ut i morse med minus 6, men solen från en molnfri himmel värmde gott. Så gott som all frost var borta från banan när Alf, Inge och Ulf gick ut klockan 11.

Alf spelade suveränt bra de första nio hålen och låg 3 slag bättre än Inge. Men på hål 12 hade Alf otur och hamnade i ett ospelbart läge i skogen nedanför tee. Att droppa med plikt i det läget är inte kul. Vilket gjorde att Inge tog in hela Alfs försprång.

Jag slog bort bollen på andra slaget och gav upp hålet. Ägnade mig istället åt att plocka fram kameran...
image185
Tungt för Alf som hade spelat så bra fram hit.

image186
Inge ligger nu lika med Alf och jag ligger många slag efter de två i täten.

Inge plockade ett slag lite då och då på de 6 återstående hålen och vann med 3 slag över Alf.

Min enda golfprestation idag var att jag missade birdieputten på hål 18, men vann hålet på ett par. Ett skönt avslut efter att ha slagit bort bollar på hål 12, 13, 14 och 15...

Erling hade annat för sig idag, men vi var inte ensamma på banan. Angela och Björn såg vi. Tommy dök upp så småningom och Arne körde in bollar på rangen samtidigt som Bettan stökade i restaurangen. Ytterligare några spelare såg vi.

För övrigt så kan jag hälsa från Ove som spelat golf i Skottland en vecka med Sven. Han mailade igår några vackra sommarbilder från en linksbana som jag inte kan namnet på. Såg skönt ut. Jag ska fråga honom om jag får publicera några av bilderna här...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0