Taxi i Dalarna

Ibland halkar man in på områden som man varken behärskar eller är speciellt intresserad av. I alla fall inte som ung och fortfarande frisk pensionär i Idre med egen SAAB.

Jag får ibland information som är avsedd för en annan Ulf Björklund. Den "andre" bor i Orsa och är KD-politiker.

Oftast meddelar jag avsändaren att han har fel mail-adress och kastar alla ointressanta bilagor som jag inte borde ha fått. Ibland kastar jag bara mailet.

Sprider aldrig information vidare som jag fått av misstag!

Men det här är ju bara en adress till en hemsida på nätet, så den kan jag länka till.

Jag är måttligt insatt i problemet, men begriper ju det jag läser. Det låter inte kul.

Om det har något med upphandlingen av Samres tjänster att göra så vet jag mer. Jag har nämligen väldigt sorgliga erfarenheter av det företaget från en annan del av landet. Det kanske jag återkommer till, men inte nu.

Samres har gjort skandalöst dåligt ifrån sig på andra håll i landet i flera år. Därför blev jag förvånad när jag såg att även Dalarna skulle drabbas. Men nu är dom här.

Appropå min SAAB. Egen är den. Men den fungerar på ett charmigt sätt. Miljövänlig är den också. Det kostar nog betydligt mer i klimatpåverkan och skador på miljön att tillverka en ny bil åt mig än om jag låter den leva vidare.

Men min egen plånbok då? Borde jag inte värna om den? Så länge den inte är tom så värnar jag hellre om miljön.

Och en del är det ju värt att få uppleva lite spänning varje gång man ska bemästra den luriga motorn. En kul typ är det i alla fall. Min egna och ibland egensinniga SAAB. ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0