Många golfare i dag...

... konfirmanderna hade avslutning, och många av deras släkt och vänner var uppe och spelade också en golftävling.
 
Fint väder och ett myller av golfbagar och glada golfare mötte mig när jag kom till banan i god tid.
 
Bengt Sylwan hade hand om inbokningarna till golftävlingen. Tror nog att det blev en kul tävling med få missnöjda golfare.
 
*    *    *
Jag hade bokat en fyrboll med Morgan, Jan-Erik och Nicklas klockan halv ett, men i går kväll ringde Anki som var sugen på golf på förmiddagen. Jag såg att det var i stort sätt fullbokat ända fram till vår starttid, men det fanns ett par tvåbollar som kunde plocka in mig och Anki.
 
Efter en enkel ombokning så gick jag ut med Anki kvart över tio, men vi fick starta på hål 10 eftersom vi annars hade hamnat mitt i tävlingsbollen.
 
Anki och jag spelade en spännande match som svängde lite fram och tillbaka, men aldrig med mer än ett håls ledning för någon.
När vi skulle gå ut på hål 1, som alltså var våra sista nio, så blev det lite kö, men det löste sig fint.
Ankis utslag på hål 2 hamnade lurigt bakom tallen mitt i fairway... ska den bli nästa offer för de som vill göra banan lättare att spela? Nej för sjutton - det tror jag verkligen inte...
 
På hål 5 blev det lite trevlig kö. Som i gamla tider. Då fick man ofta träffa många fler golfare än de som man spelade med.
 
Det visade sig vara Jan-Erik och Nicklas som hittat en tidigare starttid och nu var i bollen framför oss.
 
Bollen bakom oss hann vi också träffa och språka lite med ett par gånger. Björn, Lisbeth och Göril.
 
Såg senare att även Morgan hade hittat en tidigare starttid och spelade i lag med Putte och två andra.
 
Känns bra att alla kom ut och fick spela golf trots att jag hoppade av tiden med de tre herrarna i utbyte mot en runda med Anki.
 
Läget i vår match var "All Square" inför sista hålet. Vi hade båda problem i starten av hålet, men Anki vann. Anki vann naturligtvis även pöängbogeyn (med 6 poäng tror jag). Men jag tröstar mig med att det var en mysig golfrunda på en vacker och glad golfbana med en grön och spännande tjej - eller hur det nu var med vad... Vi hade härligt väder också.
 
I morgon har jag bokat en match mellan Jan-Erik och mig klockan 10:24.
 
*    *    *
Nu ska jag ner till Idregrillen och försöka störa Ahmet med mina förslag till spikar inför morgondagens trav. Vi spelar sista gången för gamla vinstpengar nu, men jag är sugen på att chansa på en av spikarna och gardera ett eller två andra alternativ. Men två spikar lär vi utgå ifrån...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0