Golf

Härlig golf med en blandning av lätt regn och brännande het sommarsol. Mest sol på slutet och en fin kväll.
 
Före golfen med Ann, Jan och Angela träffade jag vår tidigare fjällpräst Roland som var på besök från Göteborg.
 
Roland jobbade för några år sedan med "Golf och konfirmation" i Idre, men har nu jobbat med "Segling och konfirmation" i Stockholms skärgård. Vid sidan av de ordinarie jobben som präst. Senast som sjukhuspräst i Göteborg.
 
Härlig man som var duktig slalomåkare i yngre år. Honom vill vi ser mer av i Idre framöver.
 
Golfspelandet i dag gick mest ut på att spela bra golf, och en som hade lyft sig till gamla kända nivåer var Ann. Kul. Två dagar efter en lektion med Fredrik och lite övning på rangen före start. Inget dumt koncept.
 
En glad Ann på hål 8 får illustrera det snabbt växlande vädret och en återgång till bra golfspel efter en lektion och lite övning.
 
Angela puttade bra, men inte varje gång. Precis som alla golfare gör.
 
Men Ann tröstade.
 
När det gäller våra olika tävlingar så finns inte mycket att berätta. Syd vann igen, och herrarna lyckades bara få oavgjort mot damerna. Jan vann övriga individuella tävlingar överlägset(men fortfarande ingen sänkning av hcp) och Ann gjorde årets bästa runda utifrån sin nivå.
 
På hål 11 hade Jan en boll mitt för flaggan, men den var kortare än det såg ut från tee. Men det påminde oss alla om när han gjorde Hole in One på hål 11 precis när Idre Fjäll sålt sina restauranger och inte längre kunde bjuda på en middag för två som tidigare varit belöningen för prestationen i många år.
 
Idre Fjällrestauranger var beredda att bjuda på middagen, men först efer att ha pratat med Idre Fjäll. Idre Fjäll sa nej och erbjöd en stugweekend på Idre Fjäll för Ann och Jan som redan äger ett hus på Idre Fjäll.
 
De som läser min blogg regelbundet tycker kanske att jag tjatar och gnäller om den bagatellen, men faktum är att pyttesmå hanteringsfel kan leda till funderingar om hur det egentligen tänks och hanteras i andra och större sammanhang.
 
Avbokade KM i morgon, men på måndag ska jag spela med Nigel.
Tee off kl 10:33 om någon vill hänga på.
Uppdatering:
Alf är med. Hur skulle det vara med Erling också. Jag mailar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0