Barn, barnbarn och golf.

Per skckade en drive på hål 1 spikrakt och sjuttio meter kort om green  när han var på besök en sommarkväll för många år sedan. Men då hade han inte slagit ett dåligt golfslag på många år - d v s inte spelat golf alls på flera år. Efter den starten så gick golfandet mer normalt under de följande hålen om jag inte minns fel. Han och jag tog grönt kort i Mora samtidigt för drygt 17 år sedan.

Anna spelade nog mest fotboll på den tiden, men nu är hennes barn snart redo för att prova lite golf också. Linus har gått på "Tennislekis" och Alva är ju bara 2 år, men visst vore det skojigt för en morfar att leka golf med de små så småningom...

Jag hade planerat att åka ner och hälsa på i Strängnäs, Örebro och Oxelösund samtidigt som Per kommer hem från Kairo, men efter diverse funderande fram och tillbaka så skjuter jag på resan. Jag har lite tandproblem som bör fixas först (som en del av er har sett). Och de bokade tiderna i början av juni vill jag inte skjuta på.

För att nämna något helt annat, så kan jag berätta att min mamma har börjat få bättre mat. Jag tror att jag skrivit om det tidigare. Häromdagen fick dom kåldolmar som såg ut och smakade som kåldolmar. Små runda och saftiga knyten istället för de tidigare fyrkantiga och torra paketen som dom fick. Kul.

Nu har dom fått fisk som sett ut som fisk, grönsaker som har varit annat än gröna ärtor, kyckling som varit kryddad med curry eller andra goda kryddor, och nu riktiga kåldolmar. Snart får dom kanske en Janssons frestelse.
Hurra för Oxelösunds kommun.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0