Det skulle bli regn och blåst idag...

Därför planerade jag inte för golf. Men eftersom det varken blåste eller regnade tog jag ändå en tur till banan. Väl där såg jag två bilar på parkeringen. Björn och Angela tycktes vara på banan. Så jag plockade ut golfbagen och tänkte gå några hål ensam. Kanske hinna ifatt Björn eller Angela.

Men på väg upp till första tee ropade Angela på mig. Hon hade gått hål 10 till 12 och hörde när min SAAB anlände och frågade om jag ville ha sällskap. Givetvis ville jag det. Vi spelade båda från röd tee och Angela spelade riktigt bra. Jag led fortfarande av de två senaste dagarnas usla golfspel och hade minst fem olika funderingar på vad som kunde bli fel innan jag svingade. Och det fungerar aldrig.

Jag trodde att vi skulle drabbas av regn och blåst vilket ögonblick som helst och fortsatte att spela usel golf. Men när vi kom till hål 18 och jag förstod att vi skulle slippa både regn och blåst så fick jag till tre riktiga golfslag i rad, men missade birdieputten med någon decimeter. Par på sista hålet räddade dagen.

Men vi hade trevligt och det var kul att se hur lugnt och fint Angela svingade under större delen av rundan. Hon berättade att hon tidigare hade varit decimeter från "hole in one" på hål 11, och jag hade tänkt fotografera en rekonstruktion när vi kom dit, men blev så häpen över att jag själv nästan gjorde samma sak (visserligen stannade bollen ett par meter bakom flaggan, men det såg nära ut), så jag glömde bort rekonstruktionen.

Och vi hade tur med vädret. En halvtimmer efter avslutad golf kom både blåste och regn.
image187
Det här är en nytagen bild från min balkong som visar hur vädret utvecklade sig till det sämre.

Prognosen för morgondagen tyder på mer av både regn och blåst. Men fortsatt milt.

Kommentarer
Postat av: Janne o Ann

Hej Ulf, så kul att läsa din blogg och vi längar upp när vi ser dina bilder. Men det här med SPA't och styrelsen i stiftelsen respektive golfklubben är nästan för komplicerat. Bra idé med saxen och trevligt med isen på Havet. Då är det ju ingen match att komma över på 2:a slaget. Hälsa till Angela och Nigel!
Varma hösthälsningar
Ann o Janne

2007-10-27 @ 18:46:47
Postat av: Ulf

Det blir verkligen komplicerat när det framställs i Mora Tidning som om det handlar om ja eller nej till nytt Idrehotell.
Men vem bryr sig. Jag är mest orolig för att golfbanans goda rykte och utvecklingsmöjligheter inte utnyttjas på bästa sätt.
Idag såg det ut som om isen tinat, men på hål 15 såg jag till min glädje att bollen plingade till på isen och for upp på gräs på andra sidan. Det vara bara en tunn vattenhinna ovanpå någon centimeter is...

Jag tackar för hälsningen och ska föra den vidare.

2007-10-27 @ 19:04:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0