Golfbanan byggs ut!

Idre Fjäll släpper helt sina intressen i stiftelsen Idrefjällens golfbana och den övertas nu av Himmelfjäll för 1 krona.

Tre nya golfhål kommer att påbörjas redan nu i april, men det stör inte spelare på den gamla banan. Bygget av de tre nya hålen kommer att locka nya gäster som vill se hur man bygger en golfbana utan att hindra golfspelet.

"Banguider" kommer att jobba ideellt för att hjälpa till med att ordna spelet när det blir köer vid hål 15 efter att många valt att studera nybygget ovanför hål 14. Eventuellt kommer "Banguiderna" att få en ersättning motsvarande en greenfee för varje frivillig arbetsdag.

Senare byggs det ytterligare sex nya hål, men den byggstarten är inte planerad före början av april nästa år, och den är nästan helt beroende av hur många nya tomter som kan säljas genom att utvecklingen av golfbanan startat.

Det planerade boendet vid första tee ersätts tills vidare med nya "boenden" för golfbagar som kommer att ingå i greenfee för besökande som bor på annat sätt nära banan.

För de som inte kan enas om vem som ska hålla sig nykter, så kommer "Ringbussen" att ha täta golfrundor mellan banan och närligande boenden. Miljöpoäng för banan och mindre behov av yta för bilparkering...

Kommentarer
Postat av: Birger.

Nja låter väl bra, man startar väl på dagens datum?

2012-04-01 @ 08:56:52
Postat av: stig-arne

Och allt detta kom man på den 1 APRIL

HAHAHAHAHAHAHA

2012-04-01 @ 10:49:16
Postat av: alf s

Tenk hvor glad jeg ville blitt om det ikke var akkurat i dag du sender ut meldingen Ulf!!

2012-04-01 @ 11:34:21
Postat av: Lars-Olov

Hade det inte varit för datumet så hade jag trott att det var en önskedröm. Tyvärr ser det inte så där bra ut.

2012-04-02 @ 07:33:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0