5 plusgrader och lätt regn ibland...

Det nya vita är borta. Besökte golfbanan för att kolla läget.


Vet inte om Fredrik startat bollautomaten, men annars går det bra att träna närspel till vänster med egna bollar.


Oj vilken skillnad. Kan bli rekordtidig start i år och kanonfin bana redan i maj om det blir en sol- och värmeperiod nu (tänkte nästan skriva sol och vår, men det är ju något annat).


Hål 18 med snöfri green. Den grå färgen kommer av den extrados av viktiga mineraler som spreds på greenerna i höstas. Enbart färgen gör ju att gräsrötterna får mer värme när solen skiner.


När jag var på väg hem kom Arne och Vicky, så då blev det en kul promenad över hål 10, 11 och 13.


Green hål 10. De snötäckta fjälltopparna vid horisonten bländade kameran, och den blundade...
Det har något med vitbalans att göra, och den kan troligen ställas in annorlunda, men vem orkar läsa alla manualer och menyer på kameran? Tur att jag har en enkel och billig sak.

Trots 5 plusgrader och nästan ingen vind så blev de trötta batterierna i kameran alldeles för trötta när Arne, Vicky och jag promenerade ner mot hål 13.

Där har vi numera en härlig vy upp genom den gallrade skogen mot hål 10! Ett stort plus i upplevelsen av att spela golf här.

Det tar bort fokusen från kalhygget för tomtområdet till vänster om hål 12. Och det gör vyerna över banan från tomterna mer golflika. Två flugor i en smäll, kan man säga - eller tre, eftersom solen kommer åt bättre där det ska växa gräs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0