Korv med 99% kött...

Tvivlar på att det går att tillverka korv med 99% kött.

Men jag fick provsmaka Melkers ny Fäbodkorv på Konsum och köpte en ring.
Nu har jag ätit några skivor och korven smakade bra.

image666

Men jag tvivlar fortfarande på att det kan vara 99% kött. Troligen har man hittat en möjlighet att definiera kött på ett nytt sätt.

Men den är köttig och god. Lagom kryddad och lagom tuggmotstånd. Mer köttig liksom...

Dom är duktiga på att uppfinna nya korvar. Och det tackar jag för. Jag som älskar korv och alltid provar nya varianter. Torkad fårkorv är annars en favorit som sällan hittas på ICA eller Konsum....

...nu skär jag upp några skivor till och gör ett par rejäla mackor på Idrelimpa. (vanlig limpa , men gräddad i butiken...)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0