Solig sommargolf idag

Spelade en treboll med Gun och Ingrid.
Härlig runda med två trevliga och pigga damer. Men jag åkte golfbil, annars hade jag inte hängt med i deras tempo.
Några bilder från rundan:
 
Vi hamnade lite i kö ibland och hade ett  koppel av tvåbollar bakom oss där den första tvåbollen väntade bakom oss hela tiden. De slog aldrig några bollar i närheten av oss, men stressade Gun genom att dom nästan hela tiden stod och väntade på oss inom synhåll. Inget som stör mig på minsta vis. Det är värre när man hör bollar dunsa ner på banan 50 meter bakom, men så var det aldrig.
I den bollen gick förresten en gammal bekant från Våmhus... kul att ses igen efter cirka 20 år.
 
Jag hade en usel start och började på hål 1 med både skog och bunker och dålig puttning. Inga poäng där alltså. Streckade även hål 4 efter en mängd slarviga bunkerslag, men det såg ut att kunna bli hyfsat eftersom jag hade 14 poäng efter hål 8. Men det blev bara 14. Streckade alltså även hål 9.
 
Sista nio hålen gick bättre med poäng på alla hål utom hål 16. Ett Par på hål 13 hjälpte naturligtvis till eftersom jag belönas med 4 poäng för det. 18 poäng sista nio med ett streckat hål. 32 poäng totalt.
Om man tänker som jag, och lägger till 2 poäng för varje "onödigt, slarvigt, hafsigt" streckat hål, kalla det vad ni vill utom otur, så kunde det ha blivit 40 poäng... :-)
 
Åt senare en Chorizo från Idre gjord på lamm. Jättegod!!! Smakar nog också mycket bättre när man vet vilka som tillverkat den. Och att det inte är vem som helst som får chansen att äta den.
 
Imorgon blir det golf med Nigel som har bråttom hem för att fixa middag åt gäster, men det ska vi nog fixa utan stress trots en mängd fyrbollar framför oss. Men dom såg ut att ha ganska lågt hcp i alla bollarna.
Enda problemet är väl att dom troligen slår väldigt långt och kanske ibland snett. Men om dom skulle behöva leta på för mig okända ställen i skogen så är jag säker på att dom vinkar fram en tvåboll med rakt slående herrar i en golfbil. :-)
 
Och fint väder ska det bli igen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0