Nytt bredband från Telia

Fick ett erbjudande om att prova 8 Mb gratis i ett halvår. Jag har varit nöjd med mitt 2 MB i flera år, men ska bli kul att jämföra.
Men hastigheten handlar inte bara om kommunikationen ut med nätet, datorn har också betydelse om den varit med i några år och fått en jättestor registerfil....
 
Provade att lägga in ett inlägg på min blogg som strulade...
Provar igen
 
Vi har bytt väder med Sotji.
När dom hade blå himmel och solsken hade vi oavbrutet snö.
Nu är det tvärtom.
Sol och massor av snö i Idre.
 
Samarbete med att ta bort is utanför Grillen.
 
Gediget samarbete. Många fler deltog, men tog fikapaus när jag fick fram kameran.
 
Färdigt och utläggning av mattorna.
 
Att det krånglade förra gången berodde nog inte på det snabbare bredbandet från Telia, utan ett tillfälligt problem hos bloggleverantören.
 
För övrigt kan jag konstatera att 8 Mb är lite snabbare än 2 Mb, men inte så att jag så här långt  uppskattat skillnaden speciellt mycket.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Telia Kundservice

Hej jag heter Albertino Junior Lopes och sitter på Telias kundtjänst med sociala medier. Det ingår i mina arbetsuppgifter att svara på blogginlägg gällande Telia. Vad bra att du upplever hastigheten som något snabbare än tidigare. Då du har bredband 8 Mbit/s så ska du ligga i hastigheter mellan 6-8 Mbit/s. Du kan alltid göra en koll på http://www.bredbandskollen.se/ och om du ej ligger i dessa hastigheter så gör vår support hemskt gärna en felsökning för dig. Skulle du behöva göra en felsökning så kan du kontakta vår support via vår chatt på följande länk: https://www.telia.se/privat/kontakt/chat

Med vänliga hälsningar

Albertino Junior Lopes
Telia Kundservice

Svar: Jo jag uppfattar en viss skillnad, men inget anmärkningsvärt för mina behov. Mail och läsa tidningar och se lite SVT Play. Bredbandskollen visar att det är snabbare. Drygt 7 Mbit nu.
UffeB

2014-02-19 @ 15:21:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0