Utflykt med Classe.

Kul. Åkte med på en resa till Fjätervålen där han skulle hämta hem några skotrar.
Men först till Idre Fjäll för att lämna tillbaka några hyrskidor från en kund som hade fattat att Classe alltid ställer upp.
Första gången den här vintern som jag besöker Idre Fjäll.
 
Därefter bar det av till Fjätervålen.
Härligt att se all snö i härlig sol. PG bjöd på kaffe och kaka innan vi återvände till Idre.
 
Det var några såna här små läckra grejer det handlade om. Två vändor blev det med tillfälle till mycket kul samtal om ditten och datten.
Jag behövde bara titta på när Classe lastade och lastade av.
 
Senare träffade jag Classe igen och föreslog en tur till golfbanan. Men grinden var stängd för att hålla renar ute. Vi var inte tillräckligt nyfikna på hur sommaren framskrider för att "snöra upp" och åka in.
Men jag klev ur bilen och tog en bild upp mot green på hål 12. Snygg mur där vid infarten. En infart som också leder upp till det enormt stora tomtområdet ovanför golfbanan och som var en storslagen vision från några om lyxhotell, nya golfhål och ett myller av nybyggen runt golfbanan.
 
Blev inte så, och många skyller på konjunkturen när det lanserades. Hoppas att det i små steg kan förverkligas, men jag anser personligen att vi nog hade tur. Affärsidén var från början naiv och hade aldrig kunnat löna sig - inte ens med hjälp av Ernst K.
 
Hur man går vidare har jag länge haft idéer om, men jag har ingen möjlighet att finansiera.
Jag har vandrat uppe på några av de nya föreslagna golfhålen (tre stycken) ovanför hål 14, 15 och 5.
Oj viket tillskott som skulle locka nya golfare och frigöra hål 7 och 6 för ombyggnad, eller en liten anläggning för Pay and Play om man skapar en sexhålsbana där borta i väntan på att man kan samla resurser för att bygga sex nya hål uppe i tomtområdet och bygga om hål 6 och 7 till en del av en ny bana med 27 hål och många gäster igen.
 
Men det finns många andra olika synpunkter och intressen som vill göra vår golfbana och golfklubb lika populär och uppmärksammad som förr.
 
Jag tror att vintern har varit gynnsam för banan och ser fram mot bra gräs och lagom snabba greener!
Men är själv tveksam till om jag kommer att kunna spela i år.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0