Golf i sol och värme.

Golfdagen började med ett drama.
En för oss alla mycket kär person fick våldsamma magsmärtor, men blev snabbt omändertagen och är enligt uppgift nu hemma igen.
Många varma hälsningar och kramar från oss alla!
 
*    *    *
Men vi spelade golf också. En mycket jämn match.
På hål 6 kom Johan och skulle flytta flaggan eftersom man idag har jobbat flitigt med att dressa kala fläckar och så i med nytt gräsfrö. Jag tycker för min del att det inte gör så mycket att det finns vissa områden med ont om gräs så länge det är dressat som idag och kortklippt. Bra jobbat.
Men det är ju snyggare om det är grönt på hela greenen.
 
Vår golfmatch var länge jämn.
Ann puttade inte lika suveränt som brukligt.
Jag fick förmånen att inför publik sänka en långputt på hål 12. Åtta till tio meter uppför och med en linje två meter till vänster om hålet som vek på slutet och rullade i från sidan. Tur? Jovisst, men det var ju jag som startade bollen i rätt riktning och med rätt fart.
 
Det är för mig obegripligt hur man ibland kan göra helt rätt, men det är väl någon sorts erfarenhet från tusentals tidigare och liknande lägen som gör att hjärnan styr de små hanterbara musklerna i kroppen på rätt sätt...
 
Det är lika obegripligt att hjärnana ständigt försöker förmå muskler att jobba över sin förmåga när det gäller att skicka golfbollen långt...
 
Den här bilden handlar inte om ovanstående.
Den handlar mer om hur golf spelas. Man spelar bollen som den ligger. Jan klev ut i myren vid Havet eftersom den gick att identifiera.
Ett slag som jag skulle ha bedömt som omöjligt, men inte Jan.
 
Martin och jag vann den jämna matchen med 2/1.
I morgon blir det Nord mot Syd igen med Alf och Ulf i Nord.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0