Golfbanan fint vintertäckt

Ingen skargolf möjlig än, men det kanske blir läge innan snön försvinner helt.
 
Men där är spår till rangens utslagsplats under tak. Någon gar varit där och övat närspel mot en liten snölös fläck i skogen...
 
Och se där, lite fotspår i snön för att hämta tillbaka bollarna från målet vid tallen. Undrar om det kan vara Erling som redan startat med at vässa närspelet utan att ha ringt mig...  ;-)
 
Jag kan ringa och fråga, eller försöka mäta skoavtrycken...
 
*    *    *
 
Men just nu sitter jag på Grillen och funderar på vilka hästar som ska vinna på Mantorp i dag.
Vi som bestämmer (jag) har beslutat att satsa lite extra av det spelkapital som vi har gnetat ihop. Inga jättelika belopp, men vi har ju ett och fem att disponera förutom våra vanliga fyrahundra (50 kr per andel) att spela för.
 
Vi tänker inte tömma kontot, men att lägga till en rejäl del av innestående medel känns rätt nu när solen skiner och On Track Piraten (där Ahmet är delägare) är med i ett lopp med kanoner som Maharadja, Iceland, Friction, Joke Face, GH Nemo och några till.
 
Att gå så långt som att spika Piraten i det loppet går vi inte. Jag hade tänkt så länge, men övertygades av delägaren och många experter i tidningar att strunta i det.
 
Uppdatering:  Piraten startade som en kanon, och var nära att ta ledningen tidigt när det blev galopp... ovanligt för den hästen. Jag hade nog hellre sett att han backade in i slagläge och tuggat ner alla på slutet...
 
Fyra rätt efter fyra avdelningar är ju inte så spännande när det är mest favoriter som vinner.
 
Vi får se hur det går.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0