Tävlingsresultat

Det tycks dröja med resultatlista från "Dansbandsgolfen".
 
Spelar ju mindre roll nu eftersom prisutdelningen redan är avklarad.
Men visst kan jag tycka att tävlingsledninngen är onödigt snäll som accepterar inlämnade scorekort med totalt missuppfattad spelform och felaktigt ifyllda och signerade scorekort.
Normalt borde de enkelt hamna i högen av diskvalificerade.
 
Fyrboll Poängbogey var tävlingen annonserad som. Men det var tvåmannalag. Jag visste att det därmed handlade om Bästboll i lag om två.
En vanlig tävlingsform där lagen får ett reducerat hcp som syns på scorekortet. De bästa individuella poängen per hål för respektive lag summeras till en total lagpoäng. 
Inte alls svårt eller krångligt. Man bokför slag och poäng som vanligt, men med hänsyn till det reducerade hcp alla har i scorekortet.
Man ringar in bästa resultat i laget och skriver poängen i den speciella kolumn som finns för Bästboll.
 
Jag har stor förståelse för att tävlingsledningen slet hårt med att försöka få in alla i resultatlistan i den här typen av social tävlingsgolf.
 
Men samtidigt undrar jag lite över vems tävling det var?  Idre Fjälls? Golfklubbens? Stiftelsens? Att det över huvud taget blev en tävling och prisutdelning berodde nog på personliga initiativ från en flink person som bryr sig extra hela tiden.
Bra Trond!

Kommentarer
Postat av: Micke D

Tack för påminnelsen och utbildningen i att föra scorekort, hoppas det är många som läser den, ville inte lägga ut listan före prisutdelningen och sedan har det blivit avglömt.

2012-09-20 @ 07:10:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0