Kallare och lätt snöfall

Blev inte så mycket gjort för mig på golfbanan idag. Saknar en del detaljer i kabelanslutningar...
 
Lite snö har vi fått de senaste dagarna och kommer det bara mer utan bakslag med regn och is så får golfbanan en fin vintervila.
 
Hjälp med risbortforsling behövs fortfarande.
Idag var det några fler på plats, och som återkommer imorgon för att slita med riset ...
 
Mycket timmer blir det också, och det finns fortfarande en del kvar ute på banan.
Så för den som vill göra nytta och träffa golfkompisar så finns det en plats att mötas på i ytterligare någon dag eller fler.
 
Jag är där lite till och från för att pyssla och pussla med annat. Det går framåt i små steg.
 
Jag fick igår tillverkat ett fiffigt fäste för webbkameran. Mer om det senare. Jag tog ett par bilder på den duktige konstruktören i samband med leveransen, men jag blev så upphetsad att jag lyckades tappa bort bilderna när jag skulle föra över dom till datorn.
För den som undrar över lite rost på fästet så kommer vi naturligtvis att rostskydda på något sätt som blir bra. Det finns ju både bilverkstäder och målarfirmor i Idre som vet hur man gör. Kan ju sälv också, men det är ju onödigt att bekosta en hel liten burk av det ena eller det andra för så liten yta...
 
Saknar nu bara några smådelar för at koppla in alla kablar, men de detaljerna får vänta tills Peter F är på plats i Idre igen och kan göra den slutliga installationen.
 
En del i det hela är en radiolänk till verkstaden, och där ställer Wollert upp med material för att få upp antennen lite högre..
Där kommer jag att behöva hjälp med att flytta undan en del tunga grejer för att plocka fram gåvan, och det kanhända att Classe får tid över för att hjälpa till. Om någon mer vill ställa upp redan imorgon så tar jag gärna hjälp. Ungefär som att samla ris, men lite tyngre grejor som ska flyttas så att man behöver vara två på varje "kvist".
Tre är inte heller fel. Då går det fortare.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0