Klimatskam igen...

Det fanns en gång en expert på hur CO2 molekylen vibrera som hävdade att allt prat om växthus var kocko.
Han menade att det var enbart trycket i atmosfären som bestämde temperaturen (förutom Solen).
Men efter några år så har han slutat med sitt enstaviga tjat, och erkänner nu troligen att det finns en atmosfär som kan påverka..

Håkan Sjögren { 27.02.12 at 11:07 }

Thomas # 126 : Vi är helt överens om att solen tillför energi till jordytan. Det gör den vara sig man gissar att det finns ”växthusgaser” eller ej, men koldioxiden tillför bara värme, som den hämtat från jordytan med undantag från den lilla andel värme gasen knyckt från solens instrålning. Koldioxiden är ingen levererande värmekälla.
Mvh, Håkan.

128Thomas { 27.02.12 at 11:41 }

Håkan #127 ”koldioxiden tillför bara värme, som den hämtat från jordytan”

Eftersom CO2 tillför värme blir jordytan varmare, dvs vi har en växthuseffekt. Att värmen ursprungligen kom från jordytan påverkar inte detta.

129Håkan Sjögren { 27.02.12 at 18:36 }

Thomas # 128 : Du påminner omnågon som sade ”Det finns bara tre sorters männislor : Dom som kan räkna och dom som inte kan räkna”
Mvh, Håkan.

Fattar ni varför jag fortsätter att läsa den bloggen trots att jag är spärrad på grund av jobbiga frågor och fnissande åt FOX News och Lor Monckton...

Jag beundrar Thomas som orkar fortsätta, men å andra sidan är han alltför kunnig för att kunna bli portad.
Att alla de andra knäppgökarna tillåts fortsätta beror ju inte på kompetens, utan på grund av att de ställer upp i kören och applåderar sina körmedlemmar...


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0