Topptur idag...

... med bilen.


Jag träffade Staffan igår som berättade att det nu finns bilväg till toppen.
Så den måste jag ju prova. Brant bitvis men fullt körbart utan fyrhjulsdrift.
Det finns t o m plats att mötas på ett par tre ställen.
Vy mot Idre Fjäll.


Vy mot Nipfjället.


På väg ner...


...fortsatt på väg ner.

Innan liftar och nedfarter är bygda så vore det kul att blir dragen upp med snöskoter och åka vägen ner på skidor. Med gott om snö så skulle det nog vara roligast om det var oplogat. I annat fall skulle det kunna bli en läskig störtloppsbacke för en rädd men tokig typ...

Efter den turen åkte jag vidare till bygget av de förlängda Ostbackarna på Idre Fjäll.


Ett par hundra meter bortom grävmaskinen svängde tidigar nedfarter vänster (höger i bild), nu blir det fortsättning rakt ner.


Dalstationen för den nya 6-stolen i Ost.

För skidåkningen ett klart tillskott om logistiken fungerar, men visst kommer jag att sakna det lilla Ostkafét i sol och lä.

Kul att det händer saker i Idre.

Nu återstår bara att den handlingsförlamning som drabbade golfbanan efter det storstilade Spa-projektet utmynnar i en ny och realistisk entusiasm för tre nya hål och en rejäl ombyggnad av ett par hål!

Att som prioritet 1 bygga en början till ett hotell på banan tror jag inte lockar tillbaka gamla stamgäster eller speciellt många nya.

De tre nya hål som skissats ovanför hål 14 och 15 och renovering av hål 6 och 7 tror jag däremot skulle locka tillbaka många.

Renovering av hål 9 och green på hål 13 kan man ju ta i en senare etapp.
Men det är många som har åsikter utifrån olika utgångspunkter, så det blir ju inte lätt att hitta en etappindelning som tillfredställer alla.

Jag bara beskriver vad jag tror skulle vara bra för att locka nya gäster och visa att det händer positiva saker med golfen i Idre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0