Golf i härligt väder och klippta greener.

Det nalkas Midsommar och det dyker upp bekanta från tidigare år.


Jag är ibland lite diskret när jag fotograferar och publicerar bilder, men Fredrik känner ni igen direkt. Men hur som helst så var det minst tio roliga bekanta som dök upp i dag i härligt väder.

Jag spelade en revanchmatch med Nigel mot Ann och Jan.
Nigel spelade suveränt bra och började med en långputt för Par på hål 1, Bogye på hål 2 och Par på hål 3 och hål 6. Vi var 4 upp efter sex spelade hål...


Trots att Nigel fick ett knepigt läge för andra slaget efter nätkänning på hål 4 så var vi alltså 4 upp efter sex hål.


Innan vi gick ut fick vi sällskap av Pål som tillsammans med Cina sköter kansliet med enbart glada miner. Vilket uppskattas av medlemmar och gäster fick jag höra i dag.

Nåväl, Nigel och jag gick ut segervissa på hål 10 så småningom, men trots Nigels Birdie på hål 11 så var vi plötsligt lika efter hål 14 där Jan gjorde Par och vi andra Bogey. Jan gjorde förresten Birdie på hål 8, det glömde jag att nämna...

Inför hål 18 var Ann och Jan 1 upp.

Nigel låg i svackan framför green på två, men Ann slog sig säker fram på fairway framför green på fyra, placerade en chipp nära flaggan och satte putten för 6 i och 3 poäng. Nigel hade tredje slaget i ruffen ovanför högra greenbunkern och chippade in fjärde kort om flaggan. Putten för fem i och delning av hålet slank förbi hålkanten.

Jag hade all världens problem på sista hålet.

I skogen på utslaget, i skogen på andra, på fairway på tredje, ospelbart i skogen på fjärde...

Droppade femte, på fairway efter sex slag, sjunde i skogen, åttonde på green och tvåputt för tio...

Efter att vi spelat klart kom Alf som hade spelat nio snabba hål.

Nigel och Alf i samspråk.

Ann och Jan spelade nio hål till med Alf. Jag hade bråttom hem och vet inte om Nigel också följde med iytterligare nio hål.

Härlig golfdag, men en snöplig förlust. Jan landade på 35 poäng efter att ha överlåtit artonde hålet till en match mellan Ann och Nigel. Nigel fixade 33 poäng och Ann och jag långt under 30...

Imorgon blir det sannolikt golfledigt för mig. Prognosen berättar om häftigt regn och jag har ny tvättid att fylla med nytta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0