Spännande golfmatch idag...

Herrar mot damer i Matchspel och Poängbogey.

Vädret var en blandning av små ljumma regnskurar och stekande sol. Åskmuller sydostöver ett par gånger, men vi klarade oss.

Det var Anki och Angela mot Gunnar och Ulf.


Anki i trubbel på hål 7, hål 12 är det, men det passade ju bra så att jag kunde ta fram kameran för att visa vilken vacker bana vi har, specielt nu när Ljung och Rallarrosor blommar.


Anki på hål 13


Angela på hål 13.

I det här läget var herrarna 1 upp i Matchspelet.
Efter hål 13 var vi 2 upp...

På hål 14 fick vi återigen se det vi såg flera gånger innan. Golfbil ända fram till greenkanten trots att vägen ut till nästa hål ligger långt från green.

Man borde kanske trycka upp en liten körvägskarta att klistra på vindrutan i varje golfbils som hyrs ut. När man går golfkurs (i alla fall när jag gick golfkurs) så får man lära sig hur man drar undan vagnen till utfarten från green innan man börjar putta. Dels för att snabbare komma vidare när man puttat klart, men också för att det inte ska bli en massa spår efter vagnar nära green.

Mellan greenbunker och green ska man inte dra några vagnar, och det beror inte på att det ligger en bunker nära green. Det beror på att det är
nära green!

Men vi hetsade inte upp oss för det. Vi tyckte oss bara se hur många förbättringar det finns att göra för att ge god service till våra gäster, och för gräset i närheten av greenerna.

Matchen mellan herrar och damer slutade oavgjord.

Anki var nära att sätta en putt för en Knappgårdsbelöning på hål 16. Andra slaget över Havet, tredje kort om green, fjärde på green, men det blev två puttar.

Men damerna vann Poängbogeyn.

Nu mullrade åskan en bit bort...

Kommentarer
Postat av: Angela

Bilden är från hål 12, om inte jag minns rätt

det var vackert med rallarrosor

2011-07-23 @ 19:41:11
Postat av: Uffe

Tack Angela.



Naturligtvis är det hål 12 i sluttningen höger om green. Ska rätta...

2011-07-23 @ 20:44:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0