Halv golfrunda idag...

Det var fullbokat med fyrbolllar mellan klockan 11 och 12, så jag gick sista nio med Mats som hade sällskap av Ove och Peter från Hagge GK. Dom är även arbetskamrater på ABB i Ludvika.


Här en bild från hål 13.

Både Ove och Peter slog sina utslag rakt och långt, så när vi kom till Knappgårdens hål var jag inställd på åtminstone öl, eventuellt en flaska vin att dela på. Men längtan efer belöningen kanske spökade, vad vet jag? Det blev varken öl eller vin trots två bra drivar från Ove och Peter.

Min golf fungerade hyfsat, men en oturlig studs åt fel håll på hål 18, ett dropp, en trädtopp och en putt på fyra meter som stannade två cm kort i linje gav inga fler poäng efter de 17 jag hade fram dit. Men 17 poäng på 8 hål är ju OK.

Jag kunde ha fortsatt på hål 1 med Gunnar O och Arne S, men de hade redan hunnit ut på hål 1 och jag hade i så fall fått rusa ikapp utan en vilopaus...


Träffade Arne och Vicky när vi spelat klart.

Det hade kommit en del regn nere i Idre, men vi fick inget på golfbanan. Det kanske kom lite lokalt på hål 12, men då var vi på hål 15 och fick kanske fyra eller fem små vinddrivna stänk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0