Idag har det varit fortsatt mulet och bara minus c:a 7

Jag åt en häftig Thaiwok på grillen tillsammans med Erling idag. Läckert kryddig och jag svettades lite i pannan och nacken som jag alltid gör när jag äter "het" mat. Men jag älskar det. Man kan ju torka svetten med ett rejält knipe pappersservetter.

Träffade också Classe som var på väg till slalomträning med ungdomarna.
Han är i skidbart skick efter sitt häftiga takfall före jul.

Annars händer inget mer än att jag snart ska kolla om det går att ladda batteriet i bilen, eller om det har frusit sönder. Jag tar det lite långsamt med upptiningen av motorrummet och batteriet efter flera veckor i minus 20 - 35 grader.

Och jag behöver ju ingen bil så länge jag har Erling som ställer upp...  och ingen bensin går det åt.

Ett annat intresse som kan uppta en del tid är debatten om klimatet. Där finns hur mycket som helst att roas eller oroas av om man  surfar runt på internet. Mest handlar det om okunniga fånigheter, men dom kan ju också vara värda att skratta åt.

Här är ett litet klipp från EU-parlamentet med en brittisk stolle som hatar alla skatter...



Han avfärdar det överdrivna klimathotet. Vilket han troligen gör med all rätt efter en del konstigheter som dykt upp på sistone.
 
Men det intressanta är att han alltid har gjort det, och inte på grund av brister i de vetenskapliga underlagen, utan på grund av att det skulle medföra högre skatter för välbärgade i väst och ökade möjligheter för utvecklingsländer att komma ifatt. 

Och det roliga med just det här klippet är att någon manipulerat videon för att ge intryck av att Mr Godfrey Bloom är roligare och fiffigare än han är...

Det hade ju varit rackarns fiffigt om han hade haft ett knippe små papperslappar insmugna i dokumentet för att förstärka sin syn på vad det var värt... :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0