Betong på gång...

Besökte John och Classe som väntat på betong i många dagar nu, och när den äntligen ska levereras så är den redan en timme sen.

Men grabbarna tar det lugnt. Classe sover och "Jonny Bråttom"  tänker fort men intensivt...

Men dom ser ut att skratta också så troligen skojar dom med mig... :-)

Jag kunde inte vänta på betonghändelsen eftersom jag hade bokat in en golftid med Björn.

Nu har vi 16 ordinarie greener så det börjar kännas som riktig golf på allvar. Björn spelade mycket bra de första nio hålen trots ett par missar på hål två och tre. 20 poäng är ju bättre än hcp!

På hål tio anslöt Alf och det kanske var därför som Björn tappade lite fokus i några hål. Inget ont om Alf, men ibland behövs det inte mycket för att man ska tappa koncentrationen. Det kan också ha varit vår långa fikarast som inverkade.

Men på hål fjorton var Björn igång igen. 15 poäng på de sista fem hålen är inte illa! Tillsammans med 1 poäng på hålen tio till fjorton så "sköt" han 36 poäng...

Efter golfen blev det prat om mat. Björn ville ha recept på kycklinglår i ugn och Bettan förklarade medan Kina, Alf och Ulf blev riktigt hungriga.


Och Bettan kunde också berätta att betongen anlände efter någon timme och nu är det gjutet!

Om någon undrar varför Erling inte var med så kan jag berätta att han spelade 27 hål igår.
Tävling över 9 hål varje måndagskväll med Stråken, Classe och Jarle där Erling igår vann deras "Köpenhamnare".
I Poängbogeyn hade Erling 17 poäng men någon viskade om att Stråken också hade 17 poäng.

Jag hade idag 19 poäng efter arton hål... men det är kul att bli påmind om hur svår sport det här är. Man kanske lär sig något på det också.

Alf som bara hade gått de nio sista med Björn och mig smet iväg för att fullfölja en hel runda medan Björn åkte hem till sin kycklingklubba och jag till lite bloggande och falukorv.

Och golfbanan växer till sig och ruffen på vissa hål är tyvärr riktigt frodig. Mer regn imorgon och ny värme på det så blir den ovanligt bra tidigt. Banan alltså. Men det är vackert och utmanande med djupgrön frodig ruff också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0