Golf med vattentema idag...

Riktigt härligt väder nu när det passerade en klen kallfront från norr.

Gubbarna var så pigga efter arton hål att det blev nio till. Björn, Erling och Ulf alltså. Jocke var med under de första nio, men skulle jobba åt Fredrik och hann inte med mer än nio hål. Birger hade spelat nio hål och ersatte Jocke de sista nio. På första rundan alltså... oj, det blev visst lite rörigt där, men spelar det roll...

Erling skulle efter tjugosju hål bara hem och käka ett par bananer innan han skulle ut igen för ytterligare nio hål med Stråken, Jarle och Classe.

Vad menar jag med vattentema kan man undra? Jo på första rundan så var Anders ute per cykel och körde greenbevattningen selektivt för att inte råka duscha några golfare på green.

När vi var på hål sjutton duschade han tvåans green.


Angela och Arne med Vicky råkade komma precis lagom och fick spela på nyvattnade greener i några hål. Därför vände dom efter hål fyra och spelade sexton, sjutton och arton hem.

Medan vi ätit inför ytterligare nio hål kom alltså Angel, Arne och Erlings lilla älskling Vicky med lång tunga, och Erling hämtade tre liter vatten hos Bettan

Vickyvatten är gott...

När vi gick ut igen så tankade vi eget vatten i den kristallklara bäcken vid hål sex.

Snyggt jobb vid röd tee på hål sex. Bra att det inte blev trädgårdsplattor vid bäcken.


Erling som är ingenjör hade lite tips om ett av trappstegen ner från röd tee.

Björn vann vår sista niohålstävling med god marginal och fick äntligen den efterlängtade sänkning av hcp som vi andra vet att han förtjänar.

När jag kom hem hade Alf rapporterat från en härlig golfresa till Sunne. Och den resan kanske kan passa in i dagens vattentema på grund av det kända Spa som finns där.


Alf hade ögonen med sig när dom tog en liten promenad, så han skickade en bild...

Och Alf skrev en liten fundering:

"Mitt spørsmål er: Hva har Erling gjort for å bli gitt slik oppmerksomhet? Og hva har det gule skiltet med saken å gjøre?"

Erling får väl förklara sig någon gång. Kanske redan imorgon vid tiotiden. Då dyker Alf upp och kanske Ulf och kanske Angela...
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0