Golf i gråväder idag...

Jan-Erik och jag gick en tvåboll eftersom det var ganska glest bokat mitt på dagen.

Första dagen efter en 41-runda så hade jag inga höga förväntningar på bra resultat.
Pål på kansliet trodde också att det skulle inträffa en svacka men kunna bli 28 poäng. Jag trodde mer på 26 poäng...

Jan-Erik började med en Birdie på hål ett. Efter nio hål hade Jan-Erik 17 poäng och ett streckat hål. Jag hade 15 poäng och tre streckade hål.

På hål sjutton blev det dags att plocka upp kameran. Inte för att det hände något speciellt där, men vi hade folk på väg till green och tomt bakom oss.

Jan-Erik hade i det här läget 30 poäng och jag hade 22 poäng.
Min prognos på 26 poäng för egen del tycktes stämma...

Altanen på hål sjutton är ett fint utflyktsmål för den som vill se golf, men inte spelar själv.

Från den här altanen kunde man för några år sedan få en skymt av golfareeller fairway på tio av banans arton hål, men träden växer varje år och nu ser man nog bara en skymt av fem hål.

Vy över "Havet".

Den lilla sjön närmast är inte i  spel. Havet är vattnet längre bort. Det är i spel på både hål femton och sexton...

Närmaste boll bakom oss promenerar på hål femton.

Det finns fisk i "Havet" och idag såg vi ovanligt många vak. Troligen fisk som snappade larver som hängde i ytan enligt Jan-Erik som kan mer om fiske än jag.

Det kom lite tunt duggregn på hål tolv, men vi behövde aldrig plocka fram paraply eller regnkläder trots att det återkom lite då och då ända till hål arton.

Min golf var idag inte riktigt fokuserad, men jag är nöjd. Jag hade en enkel bogeyputt på hål arton för att nå de 26 poäng som jag gissade före rundan. Men 25 poäng blev det.  Med sex streckade hål.
Bogey borde man kunna rädda om man är fokuserad. Så jag är jättenöjd med rundan. Kunde ju ha blivit 37 poäng om jag spelat smartare och fokuserat bättre... ;-)

Jan-Erik gjorde 33 poäng och slapp bry sig om den höjning av hcp som han tyckte att han behövde efter gårdagens golfspel. Jag kunde ha registrerat ronden och höjt mig 0,1 men eftersom jag tidigare i år struntat i att höja mig trots minst fyrtio rundor med lägre poäng så höjde jag mig inte nu heller. Jag hade ju 14 komma nånting för några år sedan...

Regnet ökade efter vår runda.
Dagens balkongbild

Duggregnet ökade och blev mer tätt när vi golfat färdigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0