Sommarcup i Matchspel

Äntligen är lottningen klar för fortsatt spel.  Jag spelar kvartsfinal mot Skalman och vinnaren får möta Jesper eller Micke i Semin.

Med tanke på att både Jesper och Simon  pluggar i Mora, så är det bråttom nu. Simon spelar kvartsfinal på andra halvan och ska möta Tobbe. Vilka som spelar den fjärde kvarten har jag glömt.

Spännande och på förhand väldigt svårtippade matcher.

Om knappt två veckor är det final i Gutgolfen, men hittills är det få anmälda. Vad tror man? Är det bara att droppa in, eller?

Eftersom Elisabeth inte har köket igång den dagen så gäller det att anmäla sig fort som sjutton. Då finns chans att äta efter tävlingen som äger rum tillsammans med finalen i Jentgolfen. Jenterna har beställt Gulaschsoppa och för Gutarna erbjuds en Hamburgare eller Gulaschsoppa. Men de som inte anmäler sig i tid blir utan mat, och kanske till och med utan spel i finalen...

Det kommer att finnas tillgång till mackor, korv och annat efter nio hål som vanligt.

De Gutar som inte hunnit spela fyra ronder kan ändå delta i finalen genom att lösa in sig med 50 kronor per missad omgång av de fyra nödvändiga. Max 200 kronor alltså.

Och om ni inte anmält er, så gör det nu! 
Åk ut till banan och skriv in er eller ring kansliet. Att boka på nätet fungerar ju också, men då måste ni ändå ringa kansliet för att visa om ni vill äta efteråt...

Spelformen blir troligen individuell slaggolf med viss reducering av hcp för de som spelat sällan eller dåligt...
För att premiera flitigt deltagande, bra placeringar och sänkta hcp.

Dessutom blir det troligen en i efterhand lottad Bästboll med damerna så länge dom räcker.
Och i år gör vi inte om misstaget från förra året. I år blir alla herrar med i lottningen.
Hur dåligt dom än spelat... det var en missriktad artighet mot damerna att förra gången bara plocka ut herrar uppifrån i resultatlistan.
I Bästboll kan ju även en dålig runda bidra med några blixtrande ögonblick...

Kommentarer
Postat av: alf s

Gøran A og Johan Ø spiller akkurat nå. Hilsen Alf

2008-09-15 @ 18:44:55
Postat av: Uffeb

Tack Alf.



Det visste jag ju. Det var dom som var den missade kvartsfinalen. Jag pratade med dom innan dom gick ut och väntade lite för att kanske kunna spela några hål till med dig...



Hilsen Ulf

2008-09-15 @ 18:51:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0