Mer från Sporthotellet igår...

Med risk att bli tjatig måste jag upprepa att maten var den mest perfekta och godaste som jag ätit på cirka trettiofem år...

Köttet var oootroligt perfekt mört  och svampsåsen var så läcker att man kunde ha levt på den resten av livet. Och klyftpotatisen och morötterna och den andra såsen... Lyxigt gott!

Och efter tre års boende i Paris och massor av ätande på femstjärniga restauranger så tycker jag attt gårdagen var värd sex stjärnor.

Trond visade upp personalen och berättade att dom förberett allt innan han kom med kryddburkarna och tidtabellerna för stektid o s v.

Leffes fru och chef, Stråkens fru och Leffes syster och chaufför. Mikael hjälpte till med disken och hade inte tid att vara med på bild. Trond tackar teamet på ett nästan aggresivt sätt. Han är imponerad!


En annan hotellentreprenör i kommunen väntar på mat efter en kul golfrunda..


Mingel i Sporthotellets trädgård.


Jesper vann hela tävlingen. En ny inteckning i vandringspokalen.


Nöjd Jesper.


Jag fick också vara med på bild.


Malin vann flera priser.


Angela kom fyra. Jättekul!


Och Trond berättade historier om livet. Samtidigt som Anki påkallade Leffes och Stråkens uppmärksamhet från köksregionen.


Men Trond tog en smutt öl och fortsatte sitt berättande.


Jag fattar inte hur han gjorde, men tydligen lyckades han skicka ut några lysande hjärnceller i luften genom att gnugga örsnibbarna.


Och Micke har diskat färdigt lagom till dansen.

Det var aldrig trångt på dansgolvet, men jag avstod från att fotografera när jag dansade själv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0